Wednesday, September 1, 2010

Korang Tau Apa Ni...

Tak payah tekalah, nilah sambal asam belacan power hahaha... nama ni aku reka je tak tau orang panggil apa ni. Sebenarnya kalau malas nak tumbuk sambal belacan atau dah boring pekena budu, aku rajin jugak buat menda ni. Peberet abah aku ni hehe...

Cara nak sediakan mudah aja, perah asam limau kasturi 7-8 biji pastu campur belacan dan penyek lada. Siap boleh dicicah dengan petai jeruk dan sebagainya...lupa lak nak bagitau kena makan dengan nasik ni hehe...

 * mood aku melonjak-lonjak nak posting entry malam ni selepas makan belacan power tadi...

6 comments:

  1. salam..
    nampak sedap..
    kena pulak dengan
    nasik panas..pehhh
    tak hengattt..he he

    ReplyDelete
  2. tak pernah cube...mesti sedapkan...

    ReplyDelete
  3. hahaha.. mmg power tuh.. layannnnnn

    ReplyDelete