Tuesday, October 19, 2010

Hitam Itu Menawan...

 air kopi sambil layan steak ayam dengan sos lada hitam @ home...

21 comments:

  1. Salam Arol,

    hitam itu memang best.... tambah2 makan waktu panas2... perghhh... :)

    ReplyDelete
  2. Salam..semoga sihat
    anda di sana Arol..
    perghhh..sedap tu..
    masakan anda ke?


    New Entry at www.zulkbo.com

    cara-upload-gambar-guna-hosting-selain-blogger

    ReplyDelete
  3. hitam tu menawan...
    mmg sedap...ade kopi panas lagi...
    lepas tu berasap ler bile makannye..panas...

    ReplyDelete
  4. @zulkbo
    terima kasih..ha'ah buat sendiri..

    ReplyDelete
  5. salam aRoL,
    moga sihat dan tabah selalu.
    maaf ya, tak berapa berkesempatan ziarah w/pun kekal di ingatan.

    amboi2, layan slera nampak? :)
    yg dlm periuk tu kopi ke? dulu2 kalau nak minum teh tarik, saya suka kalau tehnya dipanaskan begitu terlebih dahulu. lebih terasa tehnya bila dibancuh. skang dh lama tak berani minum teh tarik.

    pasni nak cuba kopi o mcm tu la plak.

    p/s- kalau lalu lalang area temerloh dan bkesempatan, singgahlah umah. kami tinggal area bwh jmbtn temerloh ni aje.

    ReplyDelete
  6. Alamak ini dah kena cari steak ni..aku mak ai...terliur dibuatnya..

    ReplyDelete
  7. @piewahid
    layan jugak tapi kadang2 aje..InsyaAllah ada peluang bolehlah jumpa..

    ReplyDelete
  8. @Shaffik
    jangan tak cari, memang melilih dibuatnya...

    ReplyDelete
  9. Salam aRul..Cantik kalu pekena petang petang begini..

    ReplyDelete
  10. Salam...
    Amboi...



    Sesekali bila kita kalah dengan selera...macam ni jugak.
    Tapi sesekali lah ya...

    Hitam memang menawan
    :)

    ReplyDelete
  11. Salam....black pepper sauce ke tu?

    ReplyDelete
  12. simple je nampak, tapi blh terliur time tgh lapar ni

    ReplyDelete
  13. @Affan Ruslan
    simple je untuk makan sendiri anak beranak ...

    ReplyDelete