Saturday, March 17, 2012

Tayar Kerusi Roda 25 - 540 24x1






Tak pasti berapa lama lagi boleh bertahan ni...saiz tayar 25mm x 540mm (1" lebar x 24" diameter). Dengar cerita harga sepasang tayar ni boleh tahan jugak...emm...

Gambar bawah takda kena mengena dengan ini cerita...


9 comments:

  1. berapa harga sepasang tayar kerusi roda abg arol? cube tanye che mat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti lah, paling murah RM250 kot sepasang tgk dlm FB bro Zool, yang saya pakai skrg ni mahal sikit rasanya..
      nt saya cuba tanya.

      Delete
  2. Replies
    1. harap2 begitulah cikgu, pakai selagi boleh hehehe..

      Delete
  3. smart spinergy tu tapi harga dia pun smart gak...bro ada wheelchair brapa ya?kasi list downla semua wilcha bro.....sowi tanya ye?semenjak berwilcha ni saya gila dgn wilcha ni...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang smart, paling best ringan gila.
      sejak 2006 hingga skrg dah pakai 5 wheelchair tapi yang sebelum ni biasa2 je..1 dah total lost hehehe..3 lagi dah agak uzur, tapi boleh guna lagi kalau emergency..harap2 neon ni mampu bertahan selama mungkin.

      Delete
  4. bro,cuba contact cikgu amar plpp di 0172191004 dia ada jual taya 24x1....kalau xsilap dlm rm80 kot tapi cap ayamla,xda bland

    ReplyDelete