Monday, November 22, 2010

Dah Ganti Bearing..

bearing baru..
Akhirnya penantian selama hampir setengah tahun berakhir...hehe..bukan dapat baru tapi bearing baru. Terima kasih zul kerana tolong carikan untuk aku. Katanya order kat Sg, Besi..dalam sibuk-sibuk training untuk sukan paralimpik dapat jugak celah-celah untuk tolong kawan.

kembali merempit...
Kesian plak tengok kerusi roda ni, dah macam anak terbiar plak, abis karat sana-sini, maklumlah dah lama tak dibelai hehe...sori le, diri sendiri pun tak terbelai hahaha...

Tapi dah pasang bearing baru, footrest ngan hand arm-rest plak buat hal adui la, sabar jelah. Sementara nak tunggu dapat kerusi baru ni pakai jelah yang mana ada..harap-harap kerusi ni dapat bertahan sehingga dapat penggantinya. huhu...

p/s: ello..ello..socso ke, ada perkembangan tak? socso: bla..bla..bla...aku: zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

11 comments:

  1. salam Arol..
    ermmm..dugaan betul..
    sabar bro..moga tabah selalu..
    sapa fix bearing tu..?

    ReplyDelete
  2. @zulkbo
    ha'ah banyak betul dugaan..
    adik yg tolong..

    ReplyDelete
  3. salam arol

    semoga penantian berakhir

    insyallah

    ReplyDelete
  4. sy pun nk repair sket krusi roda tu nk tukar rodanya

    ReplyDelete
  5. Salam Arol...


    .....hilang kata-kata.

    ReplyDelete
  6. sabar wak nanti ada la tu...cuma cepat ngan lambat jerr

    ReplyDelete
  7. 我们是一组志愿者,开始一个全新的社区新举措。你的博客为我们提供有价值的信息工作。你做了一件了不起的工作!

    ReplyDelete
  8. Gracias por este magnífico post. Admirando el tiempo y el esfuerzo que puso en su blog y la información detallada que usted ofrece.

    ReplyDelete