Saturday, June 30, 2012

TP-Link Modem Router TD-W8901G

Masa modem aku rosak hari tu, aku ada beli satu modem router jenama Tp-Link ni harga dalam RM95 kat area Dungun. Kalau jenama D-Link yang macam TM supply tu harga dalam RM105.

Dari segi prestasi aku rasa sama je hehe pasal speed tu bergantung pada pakej yang kita langgan kan, jadinya pilih je yang murah dan sesuai dengan keperluan.

Nak setting pun senang cuma masukkan CD dan ikut arahan dah siap.

Ni untuk yang pakej yang dah tamat tempoh je, kalau masih dalam waranti mintak aje ngan TM hehe..Sekian.

7 comments:

  1. salam..

    mmg kacau btul klau rosak ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam..lamanya hilang maiyah..hehe..

      Delete
  2. Saya pake produk ini ok lho.. So far so good

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah sahabat maya. selagi bernafas kita teruskan perjuangan

    ReplyDelete
  4. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  5. pakej OKU lifetime warranty modem

    ReplyDelete